Hú de rossz ez a cím...

Na mindegy, a lényeg az, hogy tényleg elhanyagoljuk zenekarunk domumentálását, pedig történnek dolgok. Az a baj, hogy egyrészt ezek unalmas, munkaszagú történések, melyek a széles közönség számára talán kevésbé érdekesek, másrészt pont ezek vonnak el az olyan tevékenységektől, mint pl. a blogírás. Azért pontokban összeszedem mi is történt az utóbbi néhány hétben:

  • Megbarátkoztunk a névvel, a String Theory a jelek szerint mindenki tetszését elnyerte. Sajnos a MySpace regisztráció fontolgatásakor kiderült, hogy van egy ilyen nevű brit alternatív banda, de majd meglátjuk, ezért talán még nem kell módosítani.
  • Bali is csatlakozott a didgeridoo-jával, nagyon kreatív. Érdekesen alakul a stílus és a hangzás.
  • A feldolgozások mellett alakot öltenek (pontosabban hangalakot) a saját kompozíciók is. A kezdeti rockos, funkos megfejtések mellett jönnek az elmélyedős, pszichedelikus témák. Meló van vele, ez még útkeresési fázis, de már látszanak a fő irányok.
  • Lassan valamit produkálni is kellene, úgy értem élőben, koncertszerűen. Ugyan nincs még komplett program, de egy tehetségkutatót megpróbálunk. Ezt én személy szerint nem igazán szeretem, mert ilyen nálunk nem létezik, de vidéken talán még van köze a szónak az eredeti jelentéshez. Egyébként meg a "valahogy kezdjük el"-en van a hangsúly, hogy lássuk mennyire működik ez a közönség előtt.
  • Lesz nemsokára egy MySpace oldal, 2-3 demofelvétellel, hogy a blogoláson kívül más jele is legyen a munkálkodásunknak. Ehhez stúdióban kell rögzíteni pár kompozíciót, meg némi fénykép is kell. Költséghatékony megoldás lesz: élőben felrántjuk a nótákat, közben majd fényképezünk is.

Hát most röviden csak ennyi, ha a banda elkezd koncertezni, akkor biztos rendszeresebb lesz a blogolás is. Most még senki nem olvassa ezt rajtunk kívül (vagy tévedek? legalábbis komment nincs), de pont az az érdekes, hogy akkor kezdtük írni, amikor még senki nem tud rólunk. Végülis ez egy napló, vagy mi.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rakendroll.blog.hu/api/trackback/id/tr671480924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása