Üdv 2010-ben!

2010.02.11. 19:06

Hát, 2009 elmúlott. Mozgalmas év volt. Lemezt csináltunk a Wendigóval, aztán leálltunk, létrejött a Phoenix Files nevű zenekarunk és persze a STRING THEORY is. Arról nem is beszélve, hogy megházasodtam :-), és továbbra is minden remek. (szerencsére nálam többnyire ez az alapállapot :-)

A 2010. sem lesz kevésbé mozgalmas előreláthatólag: A Wendigo újraindult, 34 ezren letöltötték az Audio Leash-t, és ennek örömére március 20-án lemezbemutatónk lesz a Dürer-kertben. Phoenix Files-szal írjuk az új nótákat, aztán áprilistól koncertezünk, és persze a String Theory-val is komoly terveink vannak, és azt hiszem, hogy egyre érettebb a dolog.

Mi történt az utóbbi hónapokban?

Balázson (didgeridoo, doromb, percussion) kívül Szebényi Dani barátunk is csatlakozott a billentyűjátékával, akivel a Phoenix Files-ban is együtt virgonckodunk :-) Nagyon örülök, hogy volt kedve a dologhoz, mert nagyon kiszélesíti a zenei lehetőségeinket a jelenléte. Szóval az eredeti trióhoz képest már 5-en nyomjuk.

Beren helyett menetközben beszállt Szuna Peti, akivel azt hiszem, hogy stabilizálódik a felállás. Ez az utóbbi pár hétben történt. Berennel egyébként a Phoenix Filesban továbbra is együtt nyomjuk a massziv riffeket, ugyhogy kapcsolatunk töretlen, aminek szintén nagyon örülök.

Elindult a myspace oldalunk: www.myspace.com/stringtheoryhu

Már hallgatnivaló is akad. Attila alant említette, hogy stúdióba megyünk és egyazegyben felveszünk néhány nótát. Ez meg is történt valamikor novemberben, de akkor még Dani nem zenélt velünk, és igazából inkább a magunk számára volt visszajelzés, hogy nagyjából hogyan is állunk. A myspace-en meghallgatható a Prodigy Smack my Bitch Up feldolgozásunk, valamint az I can't quit that strange Mood és a Tap Funk abból a felvételből. Azonban leginkább a most kedden készült felvételünket tudom ajánlani 90 degrees South cimmel, amin már Szuna Peti is hallatja magát. Egyben vettük fel, egy maroknyi felvevőkészülékkel és, amikor először meghallottam, hogyan sikerült, nagyon megörültem, mert látszik ,hogy nem volt hiábavaló a kemény munka, amit az eddigi próbákon töltöttünk. Mindig is azt a módszert szerettem a legjobban, hogy egyben rögzítjük a dolgokat, és ez a zene szerencsére megengedi ezt.

A következő lépés a koncert lesz, amin már el is kezdtünk dolgozni. Egyenlőre semmi fix nincs, de tervünk szerint márciusban vagy április első felében megmutatjuk magunkat. Nagyon szívesen ajánlom magunkat, illetve a március 20-i Wendigo bulit is, ami nagyon nagy élmény lesz számomra, és remélem, hogy minél több emberrel megoszthatom majd ezt az élményt, ehhez azonban jelen kell lennetek! Ugyanezt elmondhatom a String Theoryval kapcsolatban is :-)

Szóval továbbra is minden remek ;-D

Üdv,

Jozzy

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rakendroll.blog.hu/api/trackback/id/tr191750218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása